Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

AliExpress.com

1-8% Árengedmény

Aliexpress

Kedvezmény mértéke: 1-8% (árufajtától függően)
Kedvezmény jóváírása: a fizetést követő 6-12 hét

Céginfó

Aliexpress.com

Az AliExpress az Alibaba.com által létrehozott online piactér. Az AliExpress-en a világ több mint 200 országból származó vevők akár nagy mennyiségben akár egyenként rendelhetnek termékeket - mindezt alacsony nagykereskedelmi áron. Jelenleg több mint 200 000 kínai exportőr és gyártó több mint százmillió terméke érhető el a felületen.

AliExpress is an online marketplace created by Alibaba.com. On AliExpress, buyers from more than 200 countries and regions order items in bulk or one at a time — all at low wholesale prices. We now feature more than one hundred million products supplied by more than 200,000 Chinese exporters and manufacturers.

Kedvezmény érvényesítése:

Ahhoz, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni a Dealkodex oldaláról közvetlenül a megadott link segítségével kell az aliexpress honlapjára lépni és a vásárlást ezután kezdeményezni. Javasoljuk, hogy átkattintás előtt törölje a cookiekat a böngészőjéből, ha korábban már meglátogatta az aliexpress oldalát.

A regisztrálatlan, illetve törölt vásárlásokat nem tudjuk érvényesíteni.

A kedvezmények számítása a termék nettó ára (szállítási díjak, vámok, adók nélküli) alapján történik.

A vásárlás után kérjük a rendelési azonosítót és a saját Freedom Xpress azonosítóját emailben az info@freedomxpressglobal.com címre elküldeni szíveskedjen!

A kedvezmények igénybevételéhez kattintson erre a linkre vagy az alábbi képre.Aliexpress Exclusive Coupon