Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

OMV Hungária Ásványolaj Kft.

  • OMV Hungária Ásványolaj Kft.
  • 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 6-10. 5. em. 5/A.
  • OMV Value Card Flex
  • www.omv.hu
% Árengedmény A kedvezmény megtekintéséhez kérjük lépj be személyes webirodádba

Céginfó

Az OMV Value Card Flex segítségével az OMV magyarországi töltőállomásain üzemanyagokat, kenőanyagokat és autómosó szolgáltatásokat, további 69 VIVA kávézóban és SPAR Express shopban pedig élelmiszereket, frissítőket, és számos kiegészítő szolgáltatást* vásárolhat.

Az érvényes és aktivált Value Card Flex több alkalommal feltölthető. A feltöltött összegnek 1.000 Ft-tal oszthatónak kell lennie. Az egy feltöltés alkalmával feltölthető legkisebb összeg 10.000 Ft, a legnagyobb összeg 500.000 Ft lehet.

Az OMV Value Card Flex az utolsó feltöltéstől számított 2 évig váltható be, illetve tölthető fel ismét.

Az új kártya rendelés maximum 10 munkanapon belül elkészül, a feltöltés maximum 3 munkanapon belül íródik jóvá.

Az OMV Value Card Flex használatával Ön automatikusan elfogadja az OMV Vásárlási Utalvány Kártya Általános Szerződési Feltételeit is, különösen az „6. AZ UTALVÁNYOK HASZNÁLATA” pontot, mely az www.omv.hu honlapon tekinthető meg.

*Kivételt képeznek az alábbi termékek/szolgáltatások:
- Autópálya matrica (magyar és külföldi)
- Útdíj- fizetés, fedélzeti egység megvásárlása és feltöltése, viszonylati jegy vásárlása
- Telefonfeltöltés
- Pick-Pack csomagátvétel
- Egyéb utalványok, ajándékkártyák

Rendelés menete:
E-mailben az info@freedomxpressglobal.com küldje el ügyfélszolgálatunkra a megrendelés összegét. A megrendelés összegének az eWallet számláján rendelkezésre kell állnia. Továbbá kérjük, küldje el a meglévő OMV Value Card Flex kártyájának 19 jegyű azonosítószámát (a kártya hátulján, alul a vonalkód alatt található) és a törzsvásárlói azonosítóját. Amennyiben még nem rendelkezik kártyával akkor azt díjmenetesen postázzuk az Ön által megadott címre. Ebben az esetben, kérjük küldje el részünkre a levelezési címét, ahová a kártyát küldhetjük.

Térkép