Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

OnlineGuru

10% Árengedmény

Online értékesítési rendszerek felépítésével és ügyfélszerző weboldalak kialakításával foglalkozunk, több mint 20 éve. Az utóbbi időben, főleg network marketerek, online üzletépítők munkáját segítjük, de jelentkeznek különféle vállalkozások is, akik nem elégedettek a hagyományos marketinggel, szeretnék kihasználni az internet erejét. Ezen kívül honlapok karbantartásával, online támogató oldalak létrehozásával is nagy szakmai tapasztalatunk van. Nálunk mindent egy helyen meg tudsz kapni, nem kell külön a domain névvel és a tárhely szolgáltatással sem bajlódnod. Figyelünk a jogszabályokra, minden elkészített honlapunk, megfelel a GDPR által kiemelt követelményeknek.

Térkép

Céginfó

A rendszerek dolgoznak, az emberek elbuknak

Ahhoz, hogy jól működjön a vevőszerző “gépezeted” egy teljes rendszert kell felépítened, ami folyamatosan újabb és újabb látogatókat hoz. Előfordulhat, hogy csak egyetlen hirdetésből jönnek a látogatóid és pont megszűnik az a hely. Mit tennél? (sajnos ez a szélsőséges eset gyakran előfordul azokkal, akik egyetlen eszközre építik a vevőszerzésüket)

Profi weboldal néhány kattintással, már 4990 Ft-tól? Igen, az OnlineGuru ezt is biztosítja! A csináld magad szolgáltatásunkkal és ingyenes támogató videóinkkal, akár 1 nap alatt megtanítunk weboldalt készíteni! Eszközök több mint 300.000 Forint értékben! Szerkesztőprogramunk értéke, magában meghaladja a 100.000 forintot. Nálunk több tucat előre elkészített sablon közül választhatsz és mindössze néhány kattintással szerkesztheted oldalad kinézetét. Önfejlődő rendszerünk segítségével, soha többé nem avulhat el a honlapod, mert az folyamatosan fejlődik. Professzionális, kiemelkedően hatékony marketing eszközöket biztosítunk számodra.

10% kedvezményt biztosítunk minden szolgáltatásunkra, kivéve a domainnel és térhellyel kapcsolatos ügyintézést!