Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

Online Prosperity Akadémia

12% Árengedmény

Az Online Prosperity Akadémia azzal a céllal jött létre, hogy hálózatépítőknek, értékesítőknek segítsen az online értékesítésben és hálózatépítésben. Amiben különleges az Online Prosperity Akadémia, hogy az itt tanított dolgok nem pusztán elmélet és te nem egy kísérlet része vagy!

Térkép

Céginfó

Mit értek ez alatt? Elképesztő az, hogy az MLM területen rengeteg ember oktatja úgy az MLM-et, hogy közben nem csinálják. Azt szokták mondani, hogy függetlenek akarnak maradni. Ez teljesen abszurd! Hogy a viharba tud valaki olyan dolgot oktatni, amit nem csinál?

Nincs szerintem más terület, ahol ez előfordulni. Online Hálózatépítést tanítani online siker nélkül még nagyobb hiba. Legalábbis elfogadni ilyen emberektől bármilyen tanácsot.

Én nem vagyok független és nem is akarok az maradni soha! Én kint vagyok a pályán, ahol te! Én megtapasztalom szinte elsőként a problémákat és kezelem őket. Lényegesen nagyobb tapasztalatom van a Valódi Online Hálózatépítés területén, mint a legtöbb embernek. A tanfolyami anyagok ezeknek a gyakorlati tapasztalatoknak az összessége.

Megtanultam én is, alkalmaztam, megnéztem mi működik ezen a piacon és ezeket a tapasztalatok találod az online tanfolyamokban. Minden vegytiszta 100%-os tapasztalat semmi feltételezés és elmélet.

A tanfolyamok otthon elérhetők ezen az oldalon. Nem kell eljönnöd sehova. Bármikor hozzáférhetsz ezen a zárt weboldalon örökre! Ha frissítem a tanfolyamot, akkor a frissítéseket is megkapod. Az online tanfolyamok mostantól 2 részre oszlanak. Léteznek az alaptanfolyamok és a haladó tanfolyamok. Nyilván mást kell tanulnia egy teljesen kezdőnek és egy haladó tanulónak. Ezen az oldalon fogsz hozzáférni 1 felhasználónévvel és egy jelszóval az általad megvásárolt tanfolyamokhoz és szoftverekhez.

Az Online Prosperity Akadémiának vannak saját fejlesztésű szoftverei és ajánlott szoftverei erről is fogsz tájékoztatást találni az oldalon. A cél az volt, hogy az összes szolgáltatás, szoftver mind egy helyen legyen megtalálható.

Jelenleg a folyamatos online képzési program, másnéven Belsőkör tagság az egyedüli, ami egy hanganyagtár érhető el másik oldalon. Ez bonyolultad, mert időkorlátos a hozzáférés és jelenleg irdatlan nagy mennyiségű anyagról beszélek. Jelenleg több mint 180 hanganyagot érhet el egybelsőkör tag.

A kedvezményt úgy tudod igénybe venni, hogy írsz egy e-mailt nekem és küldök egy kedvezményes árat és befizetési lehetőséget. A Dealkodex kedvezmény a kedvezményes csomagokra is érvényesek!

A kedvezmény mértéke 12% mindenre! Érvényes az online tanfolyamokra és a szoftverre is!