Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

Városmajori Teniszklub

12% Árengedmény
5% Kedvezmény a bérletből

Céginfó

A  Városmajori Tenisz Klub-ot 1990-ben alapították és ma az egyik legnépszerűbb teniszklubja Budának, mely gyönyörű zöldövezetben fogadja a teniszezni vágyó közönséget a Fogaskerekű végállomásánál, a Városmajori Gimnázium közelében.

A teniszklub 3 salakos illetve 4 greenset, US Open es Ausztral Open-en ismert, pályái állnak a játékosok rendelkezésére. Téli szezon alatt fedett teniszpályákatbiztosítunk. A teniszklub versenyeknek is helyet ad különböző kategóriákban.

A teniszpályákon nyitvatartási időben, 7-22 óráig szakképzett teniszoktatás folyik kezdőknek, csoportoknak, kisiskolásoknak és idősebb korosztálynak egyaránt! A teniszpályák megtekinthetők telefonon vagy e-mail-en történő időpont egyeztetés után. Teniszpályabérléshez előzetes igénybejelentés szükséges.  Színvonalas klubház, tiszta és rendezett öltözők, jól felszerelt büfé és teniszbolt szolgálja a vendégek kényelmét.

A Klub évek óta jó kapcsolatot tart fenn több multinacionális céggel, magánvállalkozóval, illetve közintézménnyel. (Pannonia Hotels Rt., Magyar Telecom, Eurolising Rt.,Magyar Külügyminisztérium, Carnex Kft. a teljesség igénye nélkül!)

A Városmajori Tenisz Klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a továbbiakban is fejlessze szolgáltatásait és létesítményeit, hogy az Önök szabadidejét még élvezetesebbé tegye.

Várjuk szeretettel:
VTC Tenisz Klub

Térkép