Üdvözöl a DealKodex!

Keresel valamit? Bármi is legyen az, nálunk megtalálod! Vásárolj az év minden napján exkluzív kedvezményekkel! Kizárólag a FreedomXpress közösség tagjainak!

WASABI Restaurants

10% Árengedmény
( Az all you can eat csomagokra és a teljes italkínálatra )

További Wasabi éttermek

  • Budapest, Szépvölgyi út
  • Budapest, Podmaniczky utca
  • Budapest, MOM Park
  • Budapest, Hercegprímás utca
  • Debrecen, Piac utca
  • Bécs, Kegelgasse

Étterem & konyha:
Hétfő - Péntek: 11:00 - 23:00
Szombat - Vasárnap: 11:00 - 23:00

Térkép

Céginfó

Wasabi Running Sushi & Wok Restaurants

A Wasabi történelme 2004. augusztusában kezdődött, amikor megnyitottuk első éttermünket a Szépvölgyi úton. Ezt követően alig 3 év alatt újabb 3 éttermet nyitottunk: Budapesten a Podmaniczky utcában és a MoM Parkban, valamint Debrecenben a Piac utcán. A fejlődés töretlen, hiszen 2015-ben Bécs III. kerületében, majd 2016-ban a Hercegprímás utcában indítottuk el legújabb éttermünket, a Wasabi Extrát.

TÁVOL-KELET ÍZEI

Konyháinkon jól képzett távol-keleti wok és sushi séfek dolgoznak profi magyar szakácsokkal együtt. Ételeink tradicionális ízeit a mai modern ételkészítés szellemiségével ötvöztük. Nálunk a vendég(kör) az első, akinek a mai Távol-Kelet ízvilágát ugyanúgy szeretnénk megmutatni, mint az autentikus ázsiai ízeket..

Az ételkínálatunkban szereplő meleg ételek a japánon kívül a koreai és a thai gasztronómián alapulnak, melynek fűszeressége a magyar konyha karakteres ízvilágához hasonlít, de az első kóstolások után mégis rájövünk: eredeti és egyedi távol-keleti minden falat. A wokban készült zöldségek roppanása, a húsok és tenger gyümölcseinek színessége, az illatok sokfélesége a Távol-Keletre repítenek minket. Ételeinkhez kizárólag autentikus, eredeti fűszereket használunk.

A magyarországi Wasabi éttermek első számú attrakciója a futószalagon érkező ételsor, mely 140 különböző étel kóstolását teszi lehetővé. Ezzel a rendhagyó kínálattal sosem volt még ilyen közel a távol-kelet.

Meleg ételeink között az autentikus wokban készült ételek ugyanúgy megtalálhatók, mint a modern fúziós ételek, melyeket tradicionális ázsiai konyha és a mai meghatározó ételtrendek ihlettek.

Hideg ételkínáltunk specialitása és büszkesége a tengernyi sushi: hideg és meleg, savanykás és édes, kicsi és nagyméretű…mintha Japánban járnánk egy sushi-bárban. Salátáink a thai és a japán konyha klasszikus ízeit varázsolják vendégeink asztalaira, a friss tengeri halakat valódi távol-keleti öntetek savanykás, kissé csípős jellege teszi igazán ázsiaivá. A szalagon az édességeink remekül kiegészítik a tradicionális fogásokat; a pudingok, habok, levesek, a Japán gasztronómia meghatározó elemei. Ezek legfőbb és markáns alkotóelemei a kókusz, a mangó, valamint a vörös bab.

A FreedomXpress vásárlói közösség részére biztosított 10%-os kedvezményt valamennyi wasabi üzletünkben, az all you can eat, két szintes futószalagon érkező 140 féle ételkülönlegességre, valamint teljes ital kínálatunkra tudjuk biztosítani

All you can eat:
éttermeinkben ez a fajta kulturált culinaris tobzódás magában foglalja a gasztronómiai élménnyel együtt a jóllakottságot is. A Wasabiban a korlátlan kóstolgatásnak csak a jó érzés és a fizika szabhat határt, mert Ön, tetszőleges sorrendben kóstolhat meg az általunk kínált 140 féle ázsiai étel-remekből bármennyit. A futószalagon tradicionális, valamint fúziós ázsiai ételkülönlegességeket kínálunk a sushitól kezdve a wokban készült ételekig, melyek legfőbb jellemzője a gazdag és izgalmas ázsiai ízvilág.

Futószalagunk kétszintes: a felső -fűtött- szalagon a meleg ételek érkeznek, az alsó -hűtött- szalagon a hideg ételeket kínáljuk, melyekből fix áron fogyaszthat.

A szalagon érkező ételek önmagukban kuriózumnak számítanak Magyarországon, ezen túl különleges környezetben, olyan páratlan italokkal várjuk vendégeinket, melyek túlmutatnak a megszokott italkínálaton.

Minden kedves jelenlegi és jövőbeli vendégünket várjuk szeretettel, hogy az általunk kínált egyedülállóan izgalmas ázsiai ételeket megkóstolják, hiszen
a Wasabiban közel van a Távol-Kelet!