AliExpress - Céginformációk

Új
img

Kedvezmény mértéke: 1 - 8% (árufajtától függően) Kedvezmény jóváírása: a fizetést követő 6-12 hét.

s.click.aliexpress.com
1-8%
1-8%

Kedvezmény mértéke: 1 - 8% (árufajtától függően) Kedvezmény jóváírása: a fizetést követő 6-12 hét.

s.click.aliexpress.com

1-8%
Kedvezmény


Aliexpress.com

Az AliExpress az Alibaba.com által létrehozott online piactér. Az AliExpress-en a világ több mint 200 országból származó vevők akár nagy mennyiségben akár egyenként rendelhetnek termékeket - mindezt alacsony nagykereskedelmi áron. Jelenleg több mint 200 000 kínai exportőr és gyártó több mint százmillió terméke érhető el a felületen.

AliExpress is an online marketplace created by Alibaba.com. On AliExpress, buyers from more than 200 countries and regions order items in bulk or one at a time — all at low wholesale prices. We now feature more than one hundred million products supplied by more than 200,000 Chinese exporters and manufacturers.

Kedvezmény érvényesítése:

Ahhoz, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni a Dealkodex oldaláról közvetlenül a megadott link segítségével kell az aliexpress honlapjára lépni és a vásárlást ezután kezdeményezni. Javasoljuk, hogy átkattintás előtt törölje a cookiekat a böngészőjéből, ha korábban már meglátogatta az aliexpress oldalát.

A regisztrálatlan, illetve törölt vásárlásokat nem tudjuk érvényesíteni.

A kedvezmények számítása a termék nettó ára (szállítási díjak, vámok, adók nélküli) alapján történik.

A vásárlás után kérjük a rendelési azonosítót és a saját azonosítóját emailben az info@creativecitygroup.com címre elküldeni szíveskedjen!

A kedvezmények igénybevételéhez kattintson erre a linkre vagy az alábbi képre:

Ali-flag2