Pelikan – Olcsó repülőjegyek - Céginformációk

Új
img

Kedvezmény mértéke: 1,5% (változó) Kedvezmény jóváírása: az utazást követő 6-8 hét

pelikan.hu
1,5%
1,5%

Kedvezmény mértéke: 1,5% (változó) Kedvezmény jóváírása: az utazást követő 6-8 hét

pelikan.hu

1,5%
Kedvezmény


Pelikan – Olcsó repülőjegyek

A pelicantravel.com s.r.o. társaság 2004-ben alakult, mint az első online repülőjegy értékesítő portál. A portál nemcsak az üzletemberek utazási igényeit elégíti ki, hanem a pihenni vágyó, nyaralásra, üdülésre készülő utasokra is gondol. Pár percen belül hozzájuthat bármelyik Ön által kiválasztott termékhez, egyszerűen, kényelmesen otthonából, akár telefonos segítség és várakozás nélkül. Mindezt kedvező áron, és garantált minőségben.

Rendszerünk könnyen áttekinthető és honlapunkon a világ több mint 800 legnagyobb légitársaságának ajánlata közül választhat, beleértve a diszkont légitársaságokat is. A légitársaságok által kínált repülőutak a világ összes pontjára a legkedvezőbb árak sorrendjében jelennek meg az oldalon. A feltüntetett árak tartalmazzák a repülőtéri illetéket is. A portál egyszerű és gyors tájékoztatást nyújt ügyfeleinek a kiválasztott repülőút pontos részleteivel, az út ára, egyéb illetékek, járat száma, indulásának időpontjai, illetve az esedékes átszállásokkal kapcsolatosan.

A nyújtott szolgáltatások rengeteg előnyt biztosítanak az ügyfél számára. Nagy előnyt jelent, hogy az ügyfélnek lehetősége nyílik a repülőgép indulásának időpontjától számított 3-7 napos időtávolságban történő keresésre, amellyel egyrészt időt spórol meg, másrészt biztosítja az ügyfél számára a legkedvezőbb repülőjegy kiválasztásának lehetőségét egy konkrét időponthoz való kötöttség nélkül. Ezenkívül rendszeres tájékoztatást nyújtunk a légiközlekedés újdonságaival kapcsolatosan, valamint kiemelendő az ügyfél regisztrációja, amely időt spórol meg illetve rengeteg kedvezményes ajánlatot tartogat Önnek.

Kedvezmény érvényesítése:

Ahhoz, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni a Dealkodex oldaláról közvetlenül a megadott link segítségével kell a Pelikan oldalára lépni és a foglalást ezután kezdeményezni. Javasoljuk, hogy átkattintás előtt törölje a cookiekat a böngészőjéből, ha korábban már meglátogatta a Pelikan oldalát.

A regisztrálatlan, illetve törölt foglalásokat nem tudjuk érvényesíteni.

A kedvezmények számítása a nettó díj alapján történik.

A foglalás után kérjük a foglalási számot és a sajátsaját azonosítóját emailben az info@creativecitygroup.com címre elküldeni szíveskedjen!

A kedvezmények igénybevételéhez kattintson erre a linkre.