Rental Cars - Céginformációk

Új
img

Kedvezmény mértéke: 4% Kedvezmény jóváírása: a bérautó visszaadását követő 6-8 hét.

rentalcars.com
4%
4%

Kedvezmény mértéke: 4% Kedvezmény jóváírása: a bérautó visszaadását követő 6-8 hét.

rentalcars.com

4%
Kedvezmény


Rental Cars

Több mint 900 céggel együttműködve 160 országban bérelheti ki az Önnek megfelelő autót a kiválasztott helyszínen, méghozzá kiváló áron. Rental Cars partnerei között a legmegbízhatóbb autókölcsönző cégek találhatóak meg. Biztos lehet benne, hogy mindig jó hírű szolgáltatótól kapja autóját, függetlenül attól, hogy világszerte, vagy csak az adott országban ismert cégről van szó.

Világszerte több mint 60.000 helyszínen bocsát ügyfelei rendelkezésére bérautókat és évente több mint 8 millió ügyfelet szolgálnak ki, miközben kiváló ügyfélszolgálatot és alacsony árakat kínálnak.

A megbízható partnerek kiterjedt hálózata garantálja, hogy a Rental Cars a legjobb ajánlatot kínálhassa ügyfeleinek. Árpolitikájuk igen átlátható, és nem számítanak fel hitelkártyadíjat vagy módosítási díjat.

Kedvezmény érvényesítése:

Ahhoz, hogy a kedvezményt jóvá tudjuk írni a Dealkodex oldaláról közvetlenül a megadott link segítségével kell a rentalcars.com oldalára lépni és a foglalást ezután kezdeményezni. Javasoljuk, hogy átkattintás előtt törölje a cookiekat a böngészőjéből, ha korábban már meglátogatta a rentalcars.com oldalát.

A Rental Cars mobil alkalmazása nem regisztrálja a látogatást, csak a webes felület. A regisztrálatlan, illetve törölt foglalásokat nem tudjuk érvényesíteni.

A kedvezmények számítása a nettó bérleti díj alapján jár.

A foglalás után kérjük a foglalási számot és a saját saját azonosítóját emailben az info@creativecitygroup.com címre elküldeni szíveskedjen!

A kedvezmények igénybevételéhez kattintson erre a linkre vagy az alábbi képre: